Hva skjer fremover?

04.04.2019      Flysikkerhetskveld og kick-off

Kom og bli klar for årets sesong med flytreff og prat rundt flysikkerhet i godt lag :-D GSFK inviterer alle piloter som vil til denne kvelden med mat, sosialt og drøfting og erfaringsutveksling rundt flysikkerhet. Det blir et interaktivt og nyttig seminar som vanlig.


Vi håper på fullt hus og DEG
..les mer »


05.04.2019      IK2 -kurs

Har du nok timer til å bli IK2'er - du som er IK3'er? Da kan du melde deg på dette kurset som finner sted på Starmoen. Snakk med skolesjef Ulf K Lund og meld deg på. ..les mer »


05.04.2019      NLF Luftsportsting

NLF sitt 110 årsjubileum og Luftsportsting avholdes i Stavanger, Sola i 2019. Leder og nestleder deltar her på seksjonsmøte for seilflyging med andre klubbledere og styret i Seilflyseksjonen, samt på tinget hvor det skal vedtas og stemmes inn nytt forbundsstyret og seksjonsstyret. ..les mer »


05.04.2019      GSFK Instruktørsamling

Du som er instruktør og instruerer for oss i GSFK er hjertelig velkommen til I-samling og hyggelig brush-up sammen med dine kollegaer denne helgen og skolesjef. Her tar du sesongens første flytur, får banket rust og får med deg litt faglige oppdateringer i godt lag.
Klubben sponser flyging, kost og
..les mer »


13.04.2019      GSFK Påskeleir!

Dette er sesongens første høydepunkt som du ikke vil gå glipp av :-) Her kan du komme skikkelig godt i gang med flyvingen, du som er elev, du som er instruktør og/eller pilot! Vi pleier å være en skikkelig god og artig gjeng og blanding av piloter og elever fra ..les mer »


Tidligere hendelser...

23.03.2019      IK1 / Skolesjefsamling

Du som er skolesjef og/eller IK1'er må melde deg på til årlig samling til Steinar Øksenholt. Det vil bli gjennomgått viktige temaer og oppsummeringer for året som har vært og litt om hva som ligger foran. les mer »

09.03.2019      GSFK Vedlikeholdshelg del 2: SF

Vi trenger en helg til for å få SF ferdig :-) Vi trenger å være 4-5 stk totalt og vi bor på hytte og koser oss. Bli med! les mer »

09.03.2019      Svedanor Fjellflygingsleir

Seilflyseksjonens årlige fjellflygingsleir/kurs går av stabelen i Vågå og du kan melde deg på dette om du er viderekommen elev eller sertifikatpilot. Du kan ta med eget fly eller så kan du låne dette der. Dedikerte instruktører instruerer fra baksetet hele perioden. Meld deg på http://svedanor.com/. les mer »

09.03.2019      Vågå Wavecamp

Drammen Flyklubb arrangerer bølgeleir på Vågå denne perioden og her kan man melde seg på og ta med eget fly. Ta kontakt med Drammen Flyklubb om du vil være med på dette :-) les mer »

07.03.2019      GSFK Årsmøte

GSFK-Styret ser veldig fram til at akkurat DU kommer denne dagen i godt lag med dine GSFK-kollegaer for en oppsummering av et flott og innholdsrikt flyår i 2018. Adressen er: Instituttveien 10, 2027 Kjeller (jobben til Kjell Arne som vanlig). Det blir et viktig møte for å kjenne på pulsen les mer »

Gardermoen seilflyklubb © 2018
Send E-post