Hva skjer fremover?

Side:

26.04.2019      EFSK Vinsjkurs 1 av 2

Vil du prøve vinsj? Eller ta vinsjutsjekk? Ta kontakt med Jan Arild Lindstad eller Marit Lindstad for påmelding :maritlindstad54@gmail.com. ..les mer »


01.05.2019      Norges Cup 1 - Elverum Open

Dette er lavterskel konkurranser som er perfekte for deg som bare vil konkurrere for gøy!
Husk at du kan sende styret søknad om å låne fly- vær tidlig ute :-)

Påmelding til konkurranse gjør du her: https://booking.seilfly.no/
..les mer »


10.05.2019      Norges Cup 2 - Notodden Grand Prix

Dette er lavterskel konkurranser som er perfekte for deg som bare vil konkurrere for gøy!
Husk at du kan sende styret søknad om å låne fly- vær tidlig ute :-)

Påmelding til konkurranse gjør du her: https://booking.seilfly.no/
..les mer »


10.05.2019      GSFK Introkurs 1:2

Årets første introkurs går av stabelen! Kjenner du noen som du tenker hadde vært interessert i å vært med? Kontakt styret eller skolesjef Ulf K Lund. Vi har pr. 2018 des 5 ledige plasser (1 er booket), men vi har flere som er på nippet.

Vi trenger også 1-2 hjelpere
..les mer »


Side:

Tidligere hendelser...

13.04.2019      Seilflyseksjonens Juniorsamling

Du som er junior (under 26 år) - dette er noe for deg! Denne påskeuken kommer det unge gutter og jenter fra hele landet som flyr sammen på Starmoen. Her kan du skole, få deg en bitteliten strekktur og bli kjent med nye og treffe gamle kjenninger i samme aldersgruppe. les mer »

13.04.2019      GSFK Påskeleir!

Dette er sesongens første høydepunkt som du ikke vil gå glipp av :-) Her kan du komme skikkelig godt i gang med flyvingen, du som er elev, du som er instruktør og/eller pilot! Vi pleier å være en skikkelig god og artig gjeng og blanding av piloter og elever fra les mer »

05.04.2019      GSFK Instruktørsamling

Du som er instruktør og instruerer for oss i GSFK er hjertelig velkommen til I-samling og hyggelig brush-up sammen med dine kollegaer denne helgen og skolesjef. Her tar du sesongens første flytur, får banket rust og får med deg litt faglige oppdateringer i godt lag. Klubben sponser flyging, kost og les mer »

05.04.2019      NLF Luftsportsting

NLF sitt 110 årsjubileum og Luftsportsting avholdes i Stavanger, Sola i 2019. Leder og nestleder deltar her på seksjonsmøte for seilflyging med andre klubbledere og styret i Seilflyseksjonen, samt på tinget hvor det skal vedtas og stemmes inn nytt forbundsstyret og seksjonsstyret. les mer »

05.04.2019      IK2 -kurs

Har du nok timer til å bli IK2'er - du som er IK3'er? Da kan du melde deg på dette kurset som finner sted på Starmoen. Snakk med skolesjef Ulf K Lund og meld deg på. les mer »

Gardermoen seilflyklubb © 2018
Send E-post