Skrive og oppdatere nettsidene

På denne nettsiden er det flere muligheter til å lage nyheter, skrive artikkelsider, opprette arrangementer eller lage kurs. Hva som er tilgjengelig for deg er avhengig av hvilken rettighet du har. Si fra om du har innhold du gjerne vil legge til eller oppdatere, men mangler tilgang.

Ops, jeg gjorde en feil! Fortvil ikke for alle sider og artikler tar vare på utgavene. Er du i tvil så ta kontakt.

Viktig, hva kan du publisere

Nettsiden er GSFK sitt ansikt utad. Vær varsom og tenk gjennom budskapet du legger ut. Det skal ikke være noen form for sjikane eller diskriminering i innhold eller linker som legges inn. Vær også oppmerksom på bruk av bilder, film og annet materiale som kan være underlagt opphavsrett, tilsvarende at de som blir vist på film og bilde er blitt spurt om å få dette publisert på vår nettside.

Diskusjon eller nyheter

Når du har logget deg inn på nettsiden vil du få en meny på øverste linje hvor det står “+ Legg til”:

Velg “Innlegg” og du vil komme til en editor hvor du kan legge til tittel og innhold. Det er en del ekstra funksjoner eller blokker hvis du trykker på “+” symbolet hvor du kan formatere tekst og bilder. Prøv deg frem om du vil lage en egen formatering. Du kan bruke en editor som heter Elementor som har noen andre funksjoner for innholdsformatering.

I høyre kolonne er det noen viktige felter som må fylles ut under “Innlegg”:

  • Alle innlegg er merket med “Nyheter”, endre til kategori for “Kurs og opplæring” hvis det er nyheter som bare skal til seilflyskolen. Det er mulig å legge til en ny kategori om ønskelig.
  • Under “Diskusjon” merker du tillat kommentarer hvis du ønsker mulighet til å svare på artikkelen.
  • Du kan legge ved et passende bilde om du ønsker under “Fremhev bilde”

Når artikkelen er skrevet ferdig kan du publisere denne med knappen oppe i høyre hjørne. Nyheter vil komme på førstesiden på weben. Nyheter kan oppdateres ved behov, gå til artikkelen og trykk på rediger.

I utgangspunktet har alle på nettet tilgang til nyheter og diskusjoner.