Nye aktiviteter 2024 på seilflyfronten

Vi starter med flygingen nå i påska, håper så mange som mulig kan delta. I terminlista er det flere viktige arrangementer dere kan delta på, det er også arrangementer hvor vi trenger folk til å hjelpe til.

SGP Norway 19-25 mai

SGP Norway i uke 21 arrangeres fra 19 til 25 mai. Da kommer det seilflygere fra hele Europa til Starmoen og skal fly grand prix. Vi trenger noe frivillige hver dag til å få flyene av gårde, og det er samtidig mulighet til å fly selv. Bli med og møt noen av de beste seilflygerne i Europa, som Stefan Langer som har en veldig kjent YouTube kanal: https://www.youtube.com/@SteFly

Flydagen på Kjeller 2 juni

Vi bruker denne søndagen til aktiv rekruttering på Kjeller flyplass. Det er mange mennesker med flyinteresse innom og en fin mulighet til å få rekruttert nye seilflygere. Det er også mye å følge med på av fly og luftfart denne søndagen på Kjeller.

NM uke med rookie klasse 9 til 16 juni

I år er alle NM lagt til Starmoen fra 9 til 16 juni. Klubben stiller med fly og gjerne et eller to fly i rookie klassen. Har du ikke deltatt i konkurranseflyging før er dette en utmerket muliget med en erfaren strekkpilot i baksetet. Det er også fint å prøve seg på egen hånd i klubbklassen.

Luftsportsuka blir i uke 27. Det blir et stort arrangement helgen 5-6 juni og behov for hjelp til arrangementet. Vi er spurt om å leie ut vår hangar til kino denne helgen og må rytte og sjaue litt. Start gjerne sommeruka her.

Luftsportsuka 2024

Ulf og Homeira sommerleiren 2022

I år blir det stor aktivitet under luftsportsuka på Starmoen, spesielt siste helg før vår sommeruke med dans og kinovisning i vår hangar. Vi trenger mange hjelpsomme hender til sommeruka.

Sommerleiren 2024

Fra uke 28 blir det tradisjonell sommerleiren, 7 juli til 14 juli. Informasjon finner du på en egen aktivitetesside.