Seilflytur i gave

En spesiell gave og en spesiell opplevelse, gi en seilflytur til en du liker godt. Seilflytur byr på alt fra en flott naturopplevelse til en smak på hva flyging i sin reneste form, og det med kun litt vindsus i cockpit.

Oppe i lufta får du en flott frihetsfølelse med utsikt over landskapet og på en klarværsdag kan du se mange titalls kilometer, for ikke å si hundre kilometer.

Oliv Halmer (70) fikk seilflytur i avslutningsgave fra jobben; “Utrolig gøy opplevelse! Dette må en bare gjøre, ingenting å vente med!

Seilflyopplevelse

Først får du en innføring i hvordan et seilfly virker og sikkerhet, deretter slepes vi opp til 1000m høyde hvorpå vi flyr helt uten motorkraft. Vi prøver å finne oppdrift som kan holde flyet ekstra lenge oppe. Varighet 20-40 minutter avhengig av værforhold. Gaven koster 3400 kr, og du får med 500 kr i rabatt hvis du ønsker å fortsette på seilflykurs i Gardermoen.

Bestill her: Seilflyopplevelse

Seilflytur extra med akrobatikk

Etter en innføring i hvordan et seilfly virker og sikkerhet slepes vi opp til høyde. Du blir tatt med på  ulike akroøvelser hvor du kan få kjenne på fart, G-krefter og hvordan det er å henge opp ned. Varighet er fra 30 til 40 minutter. Gaven koster 4400 kr, og du får med 500 kr i rabatt hvis du ønsker å fortsette på seilflykurs i Gardermoen.

Bestill her: Seilflytur Extra med akrobatikk

Introduksjonskurs

Kanskje har vedkommende til og med en “pilot” i magen og vil begynne på seilflykurs? Vi har en startpakke med fire instruktørturer som gir det en innføring i seilflyging med både teori og praktiske øvelser. Dette kan gjennomføres på en eller to dager på Starmoen – Elverum.

Bestill her: Introkurs seilfly

Avtalt tid og sted for flyging

Dag og tid for seilflyturen avtales på forhånd i seilflysesongen som varer fra april til oktober.

Har du spørsmål? Kontakt oss på epost gsfk.info@gmail.com, eller en melding via vår Facebook side.

Merknad

Et par solbriller er kjekt å ha med på turen. Ta også med solkrem og litt varme klær, det kan være kaldt i 1000m høyde over flyplassen.

Vektbegrensning gjør at vi ikke kan ta med passasjerer over 105kg.

Høye personer over 195 cm kan få vanskeligheter med å få plass i flyet og turen blir ingen god opplevelse. Ta kontakt om du er i tvil om høyde og vekt.

Av sikkerhetsmessige årsaker og for å få en god opplevelse er det viktig at du ikke er påvirket av rusmidler når du skal fly.

Rabatt kan bare brukes i Gardermoen Seilflyklubb ved betaling av seilflykurs eller andre kurspakker.

Av Covid 19 hensyn blir det gjennomført nødvendig renhold i cockpit før du som passasjer setter deg inn. Vi følger råd og begrensinger som er satt av norske myndigheter for å gi en trygg og sikker opplevelse.

Ansvar

Gardermoen Seilflyklubb tilbyr introduksjonsturer til de som ønsker å prøve å fly seilfly. Vi er en ikke kommersiell virksomhet og all inntekt fra introduksjonsturene går til drift av våre fly, opplæring og annen klubbvirksomhet for å sikre at vi opererer med god sikkerhet både for alle som flyr med oss. Seilflyging innebærer alltid en viss risiko som vi ønsker å gjøre så liten som mulig gjennom klubbens arbeid med alt fra vedlikehold av fly, opplæring av piloter og kulturarbeid innen sikkerhet.
Når du flyr med oss skal du vite at:
  • Alle introduksjonsturer flys med erfarne piloter som har instruktørgodkjenning.
  • Flymaterialet er underlagt et vedlikeholdssystem med regelmessig kontroll.
  • Vi flyr ikke dersom det er marginale forhold, det vil si sterkt turbulens, overskyet eller lavt skydekke, andre forhold som tilsier at sikkerheten blir svekket.
  • Vi er medlem av et DTO – Decleared Training Organisation og kan drive opplæring til seilflysertifikat