Takk for tilliten som gjenvalgt leder i GSFK

Med ti fremmøtte på flymuseet og syv på nett var det god oppslutning om årsmøtet. Dette er det kuleste møterommet jeg har vært i, med utsikt over alle flyene på museet og en aktiv forsamling opplevdes dette som et godt og nyttig årsmøte.

Jeg har fått fornyet tillit som leder for GSFK for to nye år. Det er med stor respekt jeg påtar meg jobben i en aktiv klubb med mye historie og mange fremtidsmuligheter.

Tusen takk også til de to nye styremedlemmene Solveig og Lars Henrik for at dere stiller opp. Vi har fått et styre med erfaring og ungdomspågang, det er nyttig med ulike synsvinkler og bakgrunn når vi skal gå løs på fremtidsjobben med å utvikle seilflymiljøet på Starmoen.

Jeg har ikke glemt vår nestleder Geir A. som i 2022 hatt tatt et kræsjkurs i regnskap og billagsføring og ført regnskapet. Ei har jeg glemt Øyvind S. som trofast stille som vararepresentant og er vår tekniske ekspert på flymateriellet. Jeg er sikker på at vi har fått et utmerket styre for 2023.

Gikk du glipp av møtet og sjokoladekaken? Under ser du noen av bildene fra omvisningen før møtet, hvor vi fikk lov til å komme på verkstedet og se på siste oppusningsobjekt.

Med vennlig hilsen

Jon Sletvold – leder GSFK